top of page
tunnekodit-symboolilla-musta600px.png

Palvelut

 

Kiinteistönvälitys on paljon muutakin, kuin myyntiä!

Ethän tee elämäsi tärkeimpiä päätöksiä ja ratkaisuja yksin. Hyvän lopputuloksen löytämiseksi on järkevää käyttää kiinteistökaupassa ammattivälittäjän vankkaa osaamista ja apua.

Tunne Kodit Lkv on luotettava kumppanisi, joka auttaa sinua asunto- ja kiinteistökaupassa koko osto- ja myyntiprosessin ajan.

 

Panostamme hyvään palveluun ja välitystapaan sekä luovaan markkinointiin suurella sydämellä.

 

Hoidamme asiakirjojen hankinnat, selvitämme markkinahinnat, kaavoitukset, oikeudet ja rasitteet, rakennus- ja kaavamääräykset jne.

 

Myynnissä autamme myyntikohteen hinnoittelussa ja markkinoinnissa. Toteutamme ammattivalokuvaajan kanssa kauniit ja myyvät kuvat sekä videot. Lisäksi räätälöimme juuri sinun kohteeseesi sopivat tekstit ja asiasisällöt.

Ostoissa mietimme kohteen jälleenmyyntiarvoa ja annamme paikallis- ja aluetuntemusta, joka luonnollisesti auttaa sinua päätöksen teossa.

 

Palveluihin sisältyvät kauppakirjojen laadinnat ja kauppajärjestelyt.

Sinun tehtäväksi jää avata ovi uuteen kotiin ja asettua taloksi.

Olkkari1.jpeg

Toimistomme sijaitsee Päijät- Hämeessä, jossa arvostetaan ympäröivän luonnon ja ympäristön kauneutta. Luonto ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja, joita vaalimme myös yrityksemme toiminnassa.

 

Puhtaat vesistöt, juotavan hyvä Päijänne, Vääksyn ja Kalkkisten kanavien kulttuuriympäristö sekä ympäröivä luonto ovat arvoja, joiden vuoksi on ilo palvella asiakkaita pienessä kunnassa, mutta myös valtakunnallisesti.

 

Nopeasti muuttuvassa maailmassa ne ovat juuri niitä arvoja, jotka houkuttelevat yhä useamman muuttamaan kaupungeista maalle puhtaaseen ja kiireettömään ympäristöön kuitenkaan palveluista ja harrastusmahdollisuuksista tinkimättä.

Tunne Kodit Lkv palvelee sinua prosessin alusta loppuun.

ok1.png

Palkkiot

Kiinteä palkkio vähintään, riippuen toimeksiannosta:

2800 € - 3200 €, sis. ALV 24%.

 

Palkkioprosentti velattomasta hinnasta sopimuksen mukaan:

3,5 - 5,96%, sis. ALV 24%.

 

Kirjalliset arviot riippuen kohteesta ja työn määrästä:

200,00 € - 580,00 €, sis. ALV 24%. Mahdolliset asiakirjakulut laskutetaan erikseen.

bottom of page